http://www.polskastrefa.e...9734_13340.html
Rozawiałam z panem i za jego zgodą umieszczam link.
Pies do oddania z powodu róznicy charakterów.
Szukamy nowego domku, prosimy o pomoc
Piesek może zostać u obecnego właściciela do momentu znalezienia odpowiedniego domku. Podałam panu adres strony i mam nadzieję, że się zaloguje.
A czy musi być wykastrowany? Pies oddawany jest przez właściciela. Nie widzę możliwości nakazać właścicielowi kastracji. Możemy mu tylko takie rozwiązanie zasugerować.
Mozna mu zasugerować i powiedzieć z jakiej przyczyny było by to "nakazane". Ale nie wydaje mi się żeby on chciał to zrobić skoro chce psa oddać... Niestety kastracja jest kolejnym kosztem, jednak warto spróbować. Zawsze to trochę bezpieczniej dla psiaka
_________________ Największym szczęściem na świecie jest radość na pysku psa:)
Te psisko to normalnie Elvis - taki sam fejs tylko ma uszka przystrzyżone. Elvis na razie postanowił zostać hippisem choć Pani fryzjerka jest bardzo miła. Dzwoniłem do znajomych ale niestety, kupili na dniach goldena. Działamy dalej
Elvis.jpg
Plik ściągnięto 1897 raz(y) 47,57 KB
_________________ "musi być dużo i rudo"
Ostatnio zmieniony przez jimbeam Pią 29 Sty, 2010 22:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum